Tuesday, June 29, 2010

Masa berlalu tanpaku menyedari..

Hmm...masa terlalu cepat berlalu.. sedar2 dh pun berada di middle of d year.. tak lama lagi dah nak mula puasa pastu dah nak start raya..hmmm...Actually nothing to update.. sesajer gatal tangan nak update even tak de story mory to share.

Dah tak lama aku akan start keja...akan terpaksa tinggalkan Wazif to my mom tak bleh nak bayang macam mana aku tanpa Wazif selama 8+jam di ofis..nanti kejap aku nak imagine yek..
* to be continue*

xoxo

Sunday, June 6, 2010

A plan visit to KL

Hi All,

I'm planning to go back  KL on 13th - 27th June. So sesape yang nak jumpa dengan Wazif, do call me yer :)

xoxo

Langkawi -Feb 2006 (Gambar utk Mak Su)

Salam,

Mak Su baru ONkan line internet kat rumah dia so atas permintaan, di bawah ni are pictures taken from my previous visit to Langkawi on Feb 2006.. memang dah lama but this is just for Mak Su's reference.. 2006  both cousins still 'budak hingusan' he he.., ...fyi now Zati dah darjah 4 (teka jer ni) and Yana dah pun darjah 1 :D... Mak Su n Family- ENJOY!
 xoxo