Sunday, July 11, 2010

Aktiviti Sheaun Wazif

HMMM... it have been quite some time tak update this blog...agak busy menjalani hari-hari bersama Wazif..anyway malam pun dah makin lewat-perlu tido berkuality sebab besok nak hadapi Wazif yang selsema (kesian dia)- enjoy below pics :)













Yummy!!!! Susu time :)













Another me....

















Sungguh tak sehsuai daku memakai t-shirt ini


















Nampak macam Kojak-pelakon jahat filem mat saleh dolu2 kan?

















Hmmm.. that day ikut ummi pegi shopping kat Tesco aku terasa haus sgt..tak sempat2 nak bertukar tangan dari Mak Ndak ke Ummi aku dah capai botol susu dengan pantasnya kekeke...(memandang ummi dgn muka penuh expresi lapar!!!)

















My cousin- Along park keta dia kat rumah Mak tok.. so aku apa lagi asyik nak try naik jer..he he.Kaler kuning-my fav













Amacam? Bergaya tak aku atas keta sport ni ;p

















If angel ni nampak hensem tak??

xoxo