Sunday, December 23, 2012

hmmm... tido lambat- bestnyer dan suppliment baru

Aaaahhhh... mlm ni masih enjoy tido lambat.. ada lagi another 1 week leave to go.. hahaha... boleh ler tido lambat selagi suker...

Sheaun Wazif sgt enjoy main air..suka ke theme park (sib baik dok dekat The Carnivall) so boleh dikatakan selalu jugaklah ke situ sbb dia nak berenang pakai pelampung... enjoy tgk dia main..dan dia dh semakin gelap sbb sunburn...sekarang kesihatan dia dah semakin bagus...sejak amalkan minum alpha lipid lifeline.. susah nak tgk dia selalu dapat selsema macam dulu..teringat lah swatu waktu dulu di mana setiap bulan pasti akan labur duit kat baby specialist- tak batuk demam, tak demam akan selsema... mcm2...so bila dikenangkan rasa mcm rugi jer labur duit amik ubat (tak bagus utk baby sebenarnya) so bila dah jumpa supplement like this.. mmg sy manyak sinang hati loo... anak sihat dan kuat!!!

sukanyer sy nak share dgn semua org yg supplement ni mmg bagus.. minum yg 1st trial sj (masa tu sheaun dh sikit2 berhingus nak selsema) belah pagi then sebelah ptgnya terus dia baik.. siap aktif bertenaga (sy pulak tak menang tangan nak layan...) hmmm apa sajalah sheaun.. janji awak dah tak sakit / alah seperti dulu lagi..

Kalau korang google psl alphalipid lifeline ni actually dia byk function ..nak berdiet pun ada SDII, nak ubat kencing manis, sakit tua, asma etc pakai lifeline.. byk lg product dia.,. in tablet pun ada.. klu ada yg berminat nak consume or jadi ahli, sila email sy untuk keterangan lanjut.

GO ALPHA LIPID.. GO GO..


4 comments:

  1. salam..boleh saya tahu x brapa lama tempoh awak dapatkan rawatan kesuburan kt klinik gangga tu..harap sgt awk bleh cerita serba sedikit yea..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Izan nur, sorry lama tak bukak blog ni sbb dok taksub dgn FB, Instagram dan dayre..dgn doc Ganga saya just ambil trial treatment sj dlm 2 mggu but tak sempat nak continue sbb dh pindah KL so kt sana sy just consume susu ENFA Mama sebanyak 3 kotak alhamdulillah lepas tu pregnan! (sy juga makan asid folic sebagai tambahan dalam masa minum susu tu)

      Delete
  2. cer citer detail sket...call lahh call...

    ReplyDelete